Valentýnské menu

S láskou vás zveme na valentýnskou tříchodovou večeři snoubenou se 4 víny

 

aperitiv
1 dl Prosecco Valdobbiadene, brut

 

předkrm 
1 dl Rosé d´Anjou, polosuché, Petit Clocher, Francie
Lososový tartar (1, 4) 
Čerstvý losos, kopr, jablko a okurky s červenou řepou

 

hlavní chod
1 dl Quebrada Tempranillo, suché, Vinos Para Ti, Španělsko
Jehněčí kotleta se sladkým bramborovým pyré a redukcí rioja (3, 7, 9, 12)
Středně propečené jehněčí kotlety s kostí se sladkým bramborovým pyré a redukcí z vína

 

dezert 
1 dl Porto Ruby, sladké, Eirados, Portugalsko
Berry brownie trojitá čokoláda (3, 7)
Čokoládová pěna s čokoládovými a ovocnými kousky a čokoládovým prachem

 

Menu připravil náš šéfkuchař Craig Fieldsend

Cena 490 Kč/osoba, rezervace v kalendáři degustací

Akce platí 14.–16. 2. 2019 17-21.30 h (přijít a odejít můžete kdykoli v tomto čase)