VELKOOBCHODNÍ PRODEJ VÍN


Každý gastro podnik může poskytovat kvalitní servis v oblasti vína, aniž by ho to stálo více než doposud

Myslíme si, že každý gastro podnik může poskytnout zákazníkovi velmi dobrý servis v oblasti vína, aniž by ho to stálo více než doposud, ať se jedná o kavárnu, bar, pivovar, restauraci nebo hotel. Jelikož se snažíme, zvedat kulturu pití vína nabízíme našim partnerům v rámci spolupráce zdarma odbornou pomoc a exkluzivní podmínky odběru našeho zboží.

Odběr našeho zboží za exkluzivních cenových podmínek.

V rámci spolupráce nabízíme ZDARMA:

Provedeme proškolení personálu podniku v základních vědomostech o víně
Proškolíme personál podniku v oblasti servisu vína
Individuální poradenství v oblasti skladování, servisu a péče o víno
Spolupráci při řízených degustacích, zážitkových programech, rautech a banketech

V případě, že u Vás v podniku vaříte, sestavíme Vám vinný lístek, který propojíme s jídlem a duchem Vašeho podniku.

Nabídka vín platná pro rok 2016

Stáhnout nabídku vín 2016


Spolupracujeme

Zde je ukázka několika vybraných podniků, se kterými spolupracujeme. Kde všude si můžete dát naše víno?

Bastila pub – Stodolní ulice Ostrava
Dublin pub – Stodolní ulice Ostrava
Hotel Duo - Beskydy
Hotel City City - Ostrava
Kavárna v OC ELAN – Havířov
Restaurace u Dvořáčků - Ostrava
Restaurace Stará Kuželna - Ostrava
Restaurace Venuše - Ostrava
 Alexandria loď- Ostrava
Zámek Zábřeh - Ostrava


 Kontakt pro VO prodej vín do gastronomie

V případě zájmu o spolupráci nebo pro zodpovězení jakýchkoliv dotazů se ozvěte na uvedené kontaktní osoby:

ředitel firmy
Radek Konečný
+ 420 605 264 001
radek.konecny@ostrawina.cz

sommelier
Bc. Jan Waloschek 
+ 420 774 280 245
jan.waloschek@ostrawina.cz

  


Každým rokem roste v České republice spotřeba vína. Češi, Moravané a Slezané každým rokem vypijí více vína, je také prokázáno, že se zvyšujícím se objemem vypitého vína v České republice roste také vzdělanost lidí o víně. Lidé o víně vědí více, lépe mu rozumějí. Bohužel s kulturou pití vína v gastronomických provozech to mnohdy bývá problém. Servírky a číšníci mnohdy nevědí, co víno vlastně je, pravidla servisu si přizpůsobují dle svého, částečně možná z nevědomosti, částečně však z pohodlnosti. Je veliká škoda, pokud provozovatel gastronomického podniku vytvoří nádherné prostředí, kuchař uvaří skvělé jídlo, ale nabídku vína v podniku tvoří pouze 1 bílé a 1 červené rozlévané víno nízké kvality a ve vinné kartě z lahvových vín nalezneme pouze suchá jakostní vína.